Pratico
Vaša korpa
Obaveštavamo kupce da u terminu od 13.07. - 21.07. nećemo vršiti slanje paketa zbog godišnjeg odmora!

Reklamacija i povraćaj

Internet stranica pratico.rs poštuje prava svojih kupaca i čini sve kako bi potrošač bio zadovoljan isporučenom robom. U skladu sa tim pružamo Vam informacije vezane za eventualnu reklamaciju robe.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira pregledate isporučeni paket. Ukoliko na njemu ima tragova vidljivih oštećenja (otvoren paket, pocepano pakovanje, deformisana kutija, delovi robe koji vire iz kutije) paket ne bi trebalo da uzmete. O ovom slučaju nas obavestite putem telefona 062/624 032 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima i opisom nastale situacije na info@pratico.rs kako bi Vas uputili na dalje korake.

Ukoliko ste primili paket i posle otvaranja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete na 062/624 032 ili nam pošaljite informacije na info@pratico.rs sa opismom problema koji imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

U slučaju povrata robe potrebno je robu propisno spakovati i vratiti kurirskom službom na našu poštansku adresu koja se nalazi u odeljku /kontakt/. Mi smo u obavezi da pregledamo i utvrdimo objektivnost reklamacije i u roku od 7 radnih dana izvršimo zamenu robe ili povrat novca. 

Na našoj internet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti na stranici "Politika privatnosti". U slučaju da nastavite koršćenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.