Pratico
Vaša korpa

Od 01.02. moguće preuzimanje u Pošti, po ceni od 200 din do 0,5kg!

Politika privatnosti

Izjava o politici privatnosti


Prodajni servis internet prodavnice www.pratico.rs, obavezuje se o čuvanju privatnosti podataka svih svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima (korisnicima), koji su nam neophodni za poslovanje u smislu prodaje, dostave, informisanja kupaca. Podaci koji se prikupljaju su strogo čuvani i neće biti dostupni trećim licima, već samo odgovornim licima prodajnog servisa internet prodavnice www.pratico.rs, koji su u obavezi da poštuju načela zaštite privatnosti.

Pratico.rs koristi kolačiće (cookies), kako bi pomogli posetiocima našeg web sajta da prilagode korišćenje online prodavnice svojim potrebama. Cookies fajlovi su jedinstveno dodeljeni posetiocu ovog sajta i jedino mogu biti očitani od strane web servera u domenu koji je poslat posetiocu. „Kolačići“ ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili isporuče virus računaru posetioca, već da obezbede pogodnosti koje će uštedeti vreme posetiocu prilikom posete i pretrage naše web prodavnice. 

Ukoliko ne želite da ostavljate svoje osnovne podatke na ovom web sajtu, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave, molimo Vas nemojte koristiti online prodavnicu www.pratico.rs. 

Ukoliko koristite www.pratico.rs (registrovanje, prijavu, poručivanje...), odgovorni ste za unete podatke, aktivnosti u okviru internet prodavnice, kao i za poverljivost svog naloga i lozinke.

Na našoj internet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti na stranici "Politika privatnosti". U slučaju da nastavite koršćenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.