Pratico
Vaša korpa

Od 01.02. moguće preuzimanje u Pošti, po ceni od 200 din do 0,5kg!

Pravo na odustajanje

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Sl.gl.RS br. 62/2014), obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba dostavljena.

U slučaju odustanka od ugovora, potrebno je da nas kontaktirate putem e-maila na info@pratico.rs ili pozovete na 062/624-032 kako bi nam dali informacije o artiklima koje želite da vratite i broju porudžbine, nakon čega ćemo poslati e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje, kao i izjavom koju trebate da odštampate i popunite.

Tako popunjenu i potpisanu izjavu je potrebno poslati zajedno sa robom na adresu:

Pratico, Pozorišna 22, 34000 Kragujevac.

Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u propisnu kutiju/vreću za transport.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu ili poslati artikal koji želite za zamenu.

Ispravnost podataka u izjavi garantujete svojim potpisom.

PDF dokument preuzmite ovde.

Na našoj internet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti na stranici "Politika privatnosti". U slučaju da nastavite koršćenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.